2011. augusztus 6., szombat

Yellow Dream blogtrain

Beedee álmodott egy nagyot és 25-en csatlakoztunk hozzá, létrehozva ezzel egy fantasztikus blogvonatot. Az első állomás Aagassi blogja és az előkéket itt, a cewe Yellow Dream galériájában, tudjátok megnézni ha elakadtatok volna. Ha minden igaz, akkor ide Toni blogjáról jöttetek. Ez a vonat 25.dik állomása, vagyis az utolsó előtti megálló. A végállomás Krisz1972 blogja lesz.
Azt el kell még mondjam, nekem ez volt az első. Ugyan szerelem volt első látásra, de az elején csak szemezgettem vele, mint egy szűz kislány. Ja, de hát az is voltam! :) Majd nagy hévvel vetettem bele magam és az eredményt (6 papír, 3 maszk, 4 keret, 2 abc és 27 elem) megnézhetitek ha akarjátok. Ha letöltöttétek kérlek véleményezzétek (építő kritikák is jöhetnek).
No és akkor lássuk a medvét, illetve a szerelvényt:


15 megjegyzés:

 1. Új megálló az új felfedezés varázsával! :)
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű maszkok! Vittem, köszönöm!

  VálaszTörlés
 3. Csodálatos lett, köszönöm, hogy alkottál nekünk! Csak így tovább!!

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű készlet! viszem! Köszönöm!

  VálaszTörlés
 5. Hú, micsoda készlet! És mennyi minden van benne! Imádom a maszkokat, a magyar ábécét és minden mást. Köszi, hogy letölthettem. :)

  VálaszTörlés
 6. Nehezen tudnám kiemelni, hogy mik tetszenek a leginkább! No, egyet mégis kiemelek: 27-es elem. Álom! és persze tovább lehet itt álmodni. A papírok pedig gyönyörű textúrájúak! Hát ez egy igazán profi készlet!! Köszönöm, köszönöm!!!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm a készletet, még tegnap letöltöttem, de nem volt energiám kicsomagolni. Meseszép dolgokkal örvendeztettél meg bennünket.

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép, letöltöttem . :) Köszönöm!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon örülök, hogy végül te is részt vettél! Nagyon szépre sikeredett minden szerintem! Köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
 10. Letöltöttem, kicsomagoltam, gyönyörködök benne és köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
 11. Annyian írtuk, hogy az ez az első... És senkiéről sem lehet megmondani. Gyönyörű lett a részed ebben az óriási összefogásban. Köszönöm, vittem!

  VálaszTörlés
 12. Ja, és még annyit, hogy a logo felett javíthatnád a következőre: Benne vagyok a csapatban! :)

  VálaszTörlés
 13. Csodás készlet, köszönöm!!!!

  VálaszTörlés